zondag 12 oktober 2014

Tony's Chocolonely


Ik ben verslaafd aan chocolade. Echt verslaafd. Er gaat geen dag voorbij dat ik mijn stukje chocolade kan missen. Erg. Dat wel. En toch wou ik deze chocolade ook even delen met jullie!Tony's Chocolonely is een merk dat op weg is naar 100% slaafvrije chocolade. Ze weten wat ze willen, en ze handelen er ook naar. Meer informatie vind je op hun website www.tonyschocolonely.com

De chocolade zelf is enorm lekker. Ik had al ergens gelezen dat dit de beste chocolade ooit is, en het moet gezegd, zo een lekker smeuïge chocolade.. Dat is lang geleden dat ik dat gegeten heb. Helemaal anders dan pakweg Côte D'Or.


Kijk hier. De blok chocolade is gedeeld is allemaal ongelijke stukken. 

Ik heb deze chocolade gekocht bij Albert Heijn. Tony's Chocolonely vind je in meer dan 1 smaak. Je hebt o.a. puur, melk, melk met hazelnoot, ... Ik weet niet meer hoeveel ik precies betaald heb voor deze reep. Je kan ze wel bestellen via http://webshop.tonyschocolonely.com ! ;-)

4 opmerkingen:

 1. Ah ik ben gek op de chocolade van Tonys Chocolonys, ik heb afgelopen weekend een hele reep opgegeten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt verslavend! Ik zorg ervoor dat ik niet te veel in huis heb. Nu Sinterklaas eraan komt, heb ik Tonkeys in huis. Die is ook superlekker! Ja, chocolade is én blijft mijn eeuwige zonde ;-)

   Verwijderen
 2. Het idee achter Tonys is heel goed! Heb het zelf nog nooit op, was wel in de aanbieding bij AH

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, geweldig hé? Ik denk dat, eens je hem proeft, je de volgende keer echt wel weet welk merk te nemen als Tonys erbij ligt..

   Verwijderen