maandag 10 september 2012

Kippenworst met Chinese kool en wortelen

Benodigdheden (4 pers.):
  • 600 gram aardappelen
  • 1 Chinese kool
  • 500 gram wortelen
  • 600 gram kippenworst
Bereidingswijze:
  • Schil de aardappelen, en zet deze onder water.
  • Schil de wortelen, snij ze in blokjes en doe ze in een kookpot. Eventueel enige kruiding toevoegen. Ik heb vandaag gekozen voor dille. Op een matige vuurtje zetten. Regelmatig roeren, en indien nodig een beetje water toevoegen.
  • Doe de buitenste bladeren van de Chinese kool, en snij de kool in reepjes. Ik begin bij de top, en ga zo naar de kern. Doe dit in een kookpot, zet het op een matig vuurtje. Regelmatig roeren, en indien nodig een beetje water toevoegen. Kruiden naar smaak.
  • Zorg ervoor dat de aardappelen koken.
  • Eens de aardappelen koken, kan je de kippenworsten bakken in een pan met een beetje vetstof. Regelmatig omdraaien.
Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen