dinsdag 11 september 2012

Salade met pijnboompitten en avocado


Benodigdheden (2 pers.):
  • 100 gram rucola
  • 2 tomaten
  • 1 bol light mozzarella
  • 1 avocado
  • 2 x klein handvol pijnboompitten
  • beetje balsamico-azijn
Bereidingswijze:
  • Snij de rucola fijn, doe deze in een mengkom en verstuif er een beetje balsamico-azijn over.
  • Snij de avocado in twee, neem de steen eruit en haal er met een lepel het vruchtvlees uit. Probeer dit vruchtvlees in kleine blokjes te snijden. Doe dit vervolgens bij de rucola.
  • Snij de tomaten in kleine blokjes, en doe deze bij de rucola en avocado.
  • Doe de pijnboompitten bij de salade.
  • Snij de bol mozzarella in blokjes, en doe dit bij de salade.
  • Even kruiden met (verse) basilicum en peper.
  • Alles goed omroeren en verdelen op twee borden.
Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen