zondag 15 maart 2015

Bedankt!

Lezers,

Zoals jullie dinsdag kunnen lezen hebben, is de week raar begonnen voor mij. Mijn schoonvader (de papa van vriendlief dus), heeft maandagnacht een hartstilstand gehad, inmiddels gaat het een klein beetje beter. Uit respect voor vriendlief, heb ik toen besloten om mijn blog te laten voor wat hij was, en even af te wachten. Ongetwijfeld hebben jullie dit gemerkt. Enkel de blogs die ik ingepland had, zijn online gekomen.

Nu de eerste schrik voorbij is, wilt de familie toch graag enkele mensen/groepen bedanken. Ik wil in de eerste plaats jullie bedanken voor al jullie reacties op het nieuws dat er iets ernstig gebeurd was.
Maar ook volgende mensen wil ik niet vergeten, want zonder hen was mijn schoonvader er niet meer geweest: Spoed, ambulance, brandweer, intensieve zorgen en OLV Aalst.

Ook onze beider werkgevers en collega's mogen niet ontbreken. Zij hebben ongelooflijk veel gedaan om ons bij te staan waar nodig.

Ook onze omgeving heeft ons enorm goed bijgestaan, en het was fijn om hen te kunnen terugvallen.

Aan eenieder van jullie: bedankt! Ik hoop dat er vanaf morgen weer een gewoon blogritme mag komen!

2 opmerkingen:

  1. Wat erg! :( Ik hoop dat zijn toestand ondertussen alleen maar de betere richting uitgaat. Zorg goed voor hem maar ook voor elkaar en aan je schoonvader enorm veel beterschap en snel herstel gewenst. Veel sterkte aan de familie! Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het ziet er (in mijn ogen) nog steeds niet al te goed uit.. Bedankt!

      Verwijderen