zaterdag 31 januari 2015

Foto van de week: De Wiek
Mijn collega houdt sinds de opening van De Wiek, de foyer open samen met zijn vriendin. Afgelopen donderdag waren we uitgenodigd voor een nieuwjaars- en openingsreceptie. Toen ik na het werk naar daar ging (20u15) bleek dat ik de enige van het werk was, die kwam opdagen. Dat vind ik wel jammer, want een beetje steun van collega's is altijd welkom, nietwaar? Vriendlief kwam ook nog opdagen, en het werd een leuke, gezellige avond. Met een hapje en een drankje. Ik heb voor het eerst ook Rosso van Rodenbach gedronken. Dat is een fruitbiertje zoals Kriek dat is.

De rest van de week bestond voornamelijk uit werken, en de architect contacteren! We hebben offertes gekregen voor de ruwbouw, maar er zat vrij veel verschil bij beide dus wou ik nog wat meer informatie van de architect.. Ik blijf in spanning afwachten.
Deze week zat ook de zaai- en bloembollengids van het Vlaams Zaadhuis in de bus. Het meeste heb ik wel al, maar ik loop toch nog zot van een passiebloem.. Misschien dat ik via via wel aan zaad kan geraken..

Hoe was jouw week?

3 opmerkingen:

 1. Wel jammer dat je collega's niet op kwamen dagen? Maar wel leuk dat je met je vriend alsnog een hele gezellige avond hebt gehad!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het jammer! Al begrijp ik sommigen wel hoor. Als ze bvb. vrijdag vroeg moesten beginnen, of als ze kids hebben.. Maar toch.. Zonde! Ja, vriendlief is de beste! :D

   Verwijderen
 2. Jammer dat er je collega's niet kwamen opdagen. Maar gelukkig wat het wel een leuke avond.

  BeantwoordenVerwijderen