vrijdag 13 februari 2015

Valentijn: 14 februari

Morgen is het Valentijn, en in mijn postvak stuitte ik op twee geweldige aanbiedingen. Allebei zijn ze van Flair Shedeals. Ook ga ik je vertellen wat ik van plan ben op Valentijnsdag.

Cadeaubon bij Pabo

Via Flair Shedeals krijg je de kans om een cadeaubon van Pabo te kopen. Je betaald bij Flair Shedeals 19,95 euro, maar je krijgt er wel een waardebon van 50,00 euro voor in de plaats. Geldig in de webshop.

Romantisch weekend naar Parijs

Ohlala! Parijs = the city of love. Via Flair Shedeals ga je voor €86 euro p.p. i.p.v. €119 per persoon naar Parijs. Dat is nog steeds niet gratis, maar met het verschil kan je misschien wel al iets klein gezellig gaan eten. (of je koopt er de bon van Pabo voor ;-) )

Dream your dream

Zelf ga ik niet veel speciaal doen voor Valentijn. Wij leggen elkaar al gedurende het hele jaar in de watten. Wel heb ik een ontbijtmand besteld bij Dream your dream. Dit is een ploeg die gaat meedoen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dit doen ze niet zomaar, maar dit doen ze om Gregoline te gedenken! Om te kunnen deelnemen hebben ze een startkapitaal nodig, en dat startkapitaal proberen ze door verschillende acties bijeen te zamelen.
Aangezien ik toevallig die zaterdag vrij ben, heb ik voorgesteld om te helpen met het ronddragen van de ontbijtmanden. Alle beetjes helpen..

Heb jij plannen voor Valentijn?

6 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Ik ga morgenavond gewoon lekker koken en een gezellig hapjesavond houden met mijn vriend. Hij had als verrassing om maandag naar Köln te gaan (mijn favoriete stad) alleen dan is er carnaval, balen!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Carnaval kan soms ook best leuk zijn, toch? :-) Nee, ik zou er ook niet heen willen als het carnaval is. Al is dat in Duitsland wel de moeite hoor!

   Verwijderen
 2. Wij doen zelf niets met Valentijn.. Wel heb ik al mijn vriendinnen een kaartje gestuurd<3 mét kus haha.

  Pabo is een erg fijne shop, kocht er vroeger van alles.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze verkopen veel meer dan seksspeeltjes alleen, al staan ze wel om voorgenoemde bekend!

   Verwijderen
 3. Geen plannen voor Valentijn. We hebben een week geleden nog gevierd dat we 11 jaar samen zijn, dus slaan we Valentijn eigenlijk elk jaar over. Heb wel een klein doosje chocola voor hem gekocht en drie kaartjes op de bus gedaan. Voor hem, voor een vriendin en voor mijn zusje. Wel allemaal anoniem, dus ben benieuwd of ze zullen raden van wie het is. ;)

  BeantwoordenVerwijderen