zondag 5 april 2015

Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen


Na de vasten volgt het Paasfeest! Vrolijk Pasen! Ben je benieuwd hoe wij Pasen vieren?

Echte plannen hebben we niet echt. Vroeger gingen we bij mijn grootouders lekker eten, en later werd dat lekker eten bij mijn schoonouders. Maar nu? Nu hebben we nog geen plannen! Het is te zeggen: qua eten dan. Ben je benieuwd wat ik graag wil doen met Pasen?

 • Uitslapen! De laatste tijd sta ik geregeld vroeg op, en ik heb zin om even wat lekker te luieren in bed. Zeker nu ik maand ook niet moet werken. Soms durf ik namelijk op zondag niet uitslapen omdat ik 'schrik' heb 's avonds niet in slaap te raken, en dus nog meer moe te zijn op maandag.
 • Chocolade eten. Dat hoort gewoon bij Pasen, lekkere chocola eten. Wat vind je trouwens van bovenstaande foto? :)
 • Schoonvader bezoeken. Samen met vriendlief. Dagelijkse kost voor vriendlief, ik ga mee wanneer mogelijk.
Ik ben benieuwd hoe de dag uiteindelijk zal verlopen.

Wat doe jij met Pasen? Hoe vier jij het Paasfeest?

10 opmerkingen:

 1. Jij ook een fijn Pasen gewenst! Wordt zo te zien een lekker dagje! Ik ben al twee dagen op het Paaspop festival te vinden en vandaag nog een dagje natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne Pasen. Heerlijk toch, geen plannen? Same here :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook erg fijne dagen! Geniet van deze Maandag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan echt amper uitslapen op Pasen, omdat mijn moeder kei vroeg wilt ontbijten, haha. Maar ja het is maar een keer in het jaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een Paasontbijt? Achja, nadien terug in bed kruipen hé ;)

   Verwijderen
 5. Het is leuk om lekker spontaan dingen te doen, je weet nooit wat de dag brengt :) Ik vier Pasen pas dit weekend (12 april) omdat ik Grieks-Orthodox ben en we volgens de Gregoriaanse kalender :) Mijn plannen? Gekookte eitjes eten (zoals je bij ons chocolade paaseiren eet), bezoekjes brengen/hebben en vooral: relaxen. En voor de rest zien we wel :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, de Gregoriaanse kalender loopt anders dan? Wauw, eigenlijk heb ik er nooit bij stilgestaan dat je geen 'christen' bent zoals ik, maar dat je een ander geloof zou kunnen hebben. Zijn er veel verschillen? :)

   Verwijderen