Benodigdheden (10 kleine stukken):
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 1/2 eetlepel honing
- 2 eetlepels magere melk
- 1 courgette/banaan, geprakt
- 8 gram Canderel
- 1/2 vanille-extract
- 2 eiwitten
- 35 gram zelfrijzend bakmeel
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng de cacaopoeder, honing en melk.
- Voeg de bananen (of de courgette, ik heb van elk een probeersel gemaakt), Canderel en vanille-extract toe.
- Klop de eiwitten los.
- Voeg de eiwitten bij het mengsel.
- Meng het zelfrijzend bakmeel eronder.
- Giet het beslag in het bakblik (waar je eerst bakpapier in 'kleeft').
- Zet nu het bakblik in de warme oven. Ongeveer 25 minuten tot de bovenkant stevig en knapperig is.
- Laat de brownie in het bakblik afkoelen, eens hij afgekoeld is kan je hem in stukken snijden en serveren.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten