vrijdag 5 oktober 2012

Satés met groentenwok en aardappelpuree

Benodigdheden (2 pers.):

  • 400 gram aardappelen
  • beetje magere melk
  • een half bakje champignons
  • 3 satés
  • groen van 1 prei
  • wortel
  • Schil de aardappelen en kook deze.
  • Doe het vlees en de ui van de saté, en doe deze in de wok.
  • Schil de wortel en doe de wortel bij het vlees.
  • Goed omroeren, indien nodig water toevoegen.
  • Snij de champignons in 2 of 4, en doe deze bij de wortel en het vlees.
  • Snij de prei fijn, spoel deze in een beetje water, en doe deze in de wok.
  • Regelmatig omroeren, kruiden naar smaak.
  • Pureer de aardappelen eens ze gekookt zijn, doe er een beetje melk en wat kruiden bij.
Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen