donderdag 5 maart 2015

ESSENCE: longlasting lipstick nude

Essence longlasting lipstick nude

Toen ik afgelopen donderdag in mijn shoplog vroeg welk product jullie graag eens uitgebreider zagen voorbijkomen, kreeg ik als reactie: de lipstick. En hier is het: de swatch van de longlasting lipstick nude van Essence.Essence longlasting lipstick nude

Ik heb de lipstick nr. 03. Hij draagt de naam Come Naturally.
Volgens de website:
Eeuwig nude! Dé trend.. Nu ook voor je lippen. De lichte, crèmige textuur voelt prettig aan op je lippen en biedt langhoudende resultaten. Natuurlijke schoonheid - de nude trent past absoluut bij elke beauty!
Toen ik deze op mijn hand uitteste, vond ik hem vrij donker, om nude te zijn. Uit ervaring weet ik dat het gebruik op je hand niets wilt zeggen over het kleur dat het effectief geeft aan je lippen!
Essence longlasting lipstick nude

Links is voor, rechts is na. behalve het feit dat mijn lippen links rare vormen aannemen (ik was aan de antibiotica en had nog steeds last van mijn oor, zou je dat aan mijn lippen zien?), waren ze rechts wel 'normaler', maar echt egaal zijn ze ook niet. Qua kleur zie je dat ze iets minder roze zijn, maar echt donkerder niet echt.

Essence longlasting lipstick nude

Een full face foto. Je ziet wel dat er iets op mijn lippen zit, maar het kan evengoed simpelweg lippenbalsem zijn.

Als het echt nude moet zijn, dan slaagt Essence hier wel in zijn opzet. Qua draagcomfort voel je in het begin wel aan dat je lippenstift op hebt, maar dat gevoel verdwijnt vrij vlug. Toen ik van mijn kop koffie dronk had ik wel een afdruk. Of de lipstick dan ook uren zal blijven zitten, is maar de vraag.

Ben ik blij met deze aankoop? Jazeker! Als ik ga werken, en dus in de kou sta, dan kan dit wel eens een aangename lipstick zijn. In zekere zin zal hij mijn lippen wel beschermen, en ik zal niet te gauw blauwere lippen krijgen van de kou (wat weleens het geval is).

De lipstick kost €2,39 en is te koop in o.a. Kruidvat.

Ben jij te vinden voor deze lipstick?

7 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad wel echt nude, want je had me inderdaad ook kunnen zeggen dat het een lippenbalsem was. Maar ik houd wel van nude kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nude is daarom niet slecht! Ik vind hem erg draagbaar voor casual days.

   Verwijderen
 2. ik dacht even dat ik dezelfde had.. Maar nu ik het controleer heb ik toch een andere, haha! Deze vind ik ook erg mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is wel erg nude he :p Maar wel mooi, lekker subtiel kleurtje. Ik heb zelf de 05 Cool Nude, die is bijna hetzelfde.
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award, voor meer informatie kun je op mijn blog kijken http://amandaah.nl/2015/03/06/liebster-award/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is inderdaad nude, het geeft het perfecte nude tintje op de lippen. En zoals je zei: het kon evengoed als lippenbalsem erdoor gaan. Ik zou deze lipstick nog wel kopen om te dragen op dagen waar ik even totally geen zin heb in "zware" lipstick, maar eerder iets luchtiger wil en geen al te opvallende lippen wil hebben :) x

  BeantwoordenVerwijderen