Ik heb even gezocht op internet, en uiteindelijk kwam ik op deze website terecht. Dat zag er wel lekker uit, maar ik zou mezelf niet zijn als ik het recept niet iets zou aanpassen.
Benodigdheden
- 30 gram havermout
- 1 rijpe banaan
- 1 walnoot
- bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180°C.
- Prak de banaan fijn met een vork. Dan wordt dit een papje.
- Doe in dit papje de havermout, en meng goed.
- Snij de walnoot in fijne stukjes, en doe deze bij het mengsel.
- Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
- Maak hierop ongeveer gelijke 'rotsjes'/koekjes van het deeg dat je gemaakt hebt.
- Doe dan de bakplaat in de oven, en laat deze rotsjes/koekjes 15 minuten bakken.
- Neem de bakplaat in de oven en laat alles afkoelen.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten