maandag 3 september 2012

Biefstuk met gestoomde bloemkool en broccoli



Benodigdheden (6 pers.)


  • 900 gram aardappelen
  • 2 broccoli's
  • 1 bloemkool
  • 900 gram biefstuk

Bereidingswijze:
  • Doe de bloemkool in roosjes, en leg deze in de stoomkoker.
  • Doe de broccoli in roosjes, en leg deze in een compartiment van de stoomkoker.
    De broccoli-stelen kan je als je wilt nog even bewaren in de koelkast. Daar kan je nadien soep van maken.
  • Stel de stoomkoker in op 60 minuten.
  • Schil de aardappelen, en kook deze.
  • Bak het vlees in een pan met een beetje vetstof. Regelmatig omdraaien. Kruiden met een beetje peper.
  • Indien gewenst, kan je de bloemkool ook kruiden.
Smakelijk!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten