woensdag 22 augustus 2012

Groentenwok met volkoren rijst en kabeljauw


Benodigdheden (4 pers.):


  • 320 gram volkoren rijst
  • 700 gram kabeljauwfilet
  • 1/2 bakje champignons
  • 1 gele paprika
  • 2 rode paprika's
  • 2 appels
  • 3 courgettes


Bereidingswijze:
  • Snij de groenten klein en doe ze in de wok (zonder vetstof). Regelmatig omroeren. Indien nodig een beetje water toevoegen.
  • Verhit een pan, doe er een beetje olijfolie of vetstof in en bak de kabeljauwfilet. Eens de ene kant gebakken is, hier peper opdoen, en de andere kant laten bakken. Regelmatig eens omdraaien.
  • Doe kruiden bij de groentenwok, naar eigen smaak.
  • Breng wat water aan de kook. Doe de volkoren rijst erin. Na 20 minuten het water afgieten, en de builtjes rijst losmaken. Even omroeren, en de rijst is klaar.
Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten