donderdag 13 september 2012

Kalkoenstoofvlees met gestoomde broccoli en bloemkool

Benodigdheden (4 pers.):

  • 600 gram kalkoenstoofvlees
  • 1 bloemkool
  • 1 broccoli
  • 600 gram aardappelen
  • 1 donkere Leffe
Bereidingswijze:
Een dag op tevoren:
  • Bak het stoofvlees met een beetje vetstof.
  • Kruid het vlees.
  • Eens gebakken en gekruid giet je er een donkere Leffe bij.
  • Dit laat je zo zacht mogelijk verder garen.
De dag zelf:
  • Doe de broccoli en bloemkool in kleine roosjes.
  • Schil de aardappelen en spoel deze.
  • Doe de broccoli, bloemkool en aardappelen in de stoomkoker en laat ze 1 uur stomen.
  • Warm het stoofvlees op.
Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen